П`ятниця, 29.03.2024, 03:32
Сайт Комунального закладу "Катеринівський ліцей"
Лозівської міської ради Харківської області

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Вересень » 02

День Знань – справжнє свято мудрості, доброти і людяності!

2 вересня у Катеринівському ліцеї свято Першого дзвоника пройшло злагоджено та доброзичливо.

Саме в цей день у першокласників все відбувається вперше – перша книжка ... Читати далі »

Переглядів: 282 | Додав: Dyrektor | Дата: 02.09.2019

2 вересня для маленьких першокласників був проведений квест "Країна дитячих мрій", діти подорожували шкільним містечком, разом з цим знайомилися з приміщеннями, де будуть вчитися, займатися спортом, поповнювати свій запас енергії, відпочивати та демонструвати свої таланти. На цих зупинках їх зустрічали старшокласники у яскравих костюмах різних казкових героїв, де пропонували їм цікаві завдання. По закінченню проходження квесту, юні першокласники були нагороджені невеличкими сюрпризами.

... Читати далі »

Переглядів: 257 | Додав: Dyrektor | Дата: 02.09.2019

2 вересня саме під таким гаслом пройшов перший урок в учнів 10-11 класів, на якому школярі розглянули цілком важливі питання щодо необхідності збереження миру в усьому світі. Учні пригадали історію воєн і миру, проаналізували події та факти, спробували з'ясувати, хто має нести за це відповідальність, складали свою програму ненасилля. Наприкінці заходу учні створили свою емблему миру.

Переглядів: 258 | Додав: Dyrektor | Дата: 02.09.2019

2 вересня у 8 та 9 класах перший урок пройшов у формі тренінгу «Що означає бути лідером?». Шляхом мозкового штурму, діти визначили риси, що притаманні справжньому лідеру. Під час вправи «Зростання лідера», учні за допомогою наочностей (вода-рослина) виявляли фактори, що впливають на формування особистості лідера. У ході виконання тренінгових завдань, діти з азартом приміряли на себе роль лідера колективу. Це заняття виявилося ефективним для даної вікової груп ... Читати далі »

Переглядів: 250 | Додав: Dyrektor | Дата: 02.09.2019

2 вересня у 7 класі відбувся перший урок за темою «Ми – жителі планети Земля». Основна мета уроку полягала у виховання в учнів почуття патріотизму, національної гідності, любові та поваги до історії Батьківщини та рідного краю, поглиблювати знання учнів про Україну, про видатних українців; вшанування народних звичаїв та свят, формувати переконання у нетлінності духовних скарбів народу; розвиток пізнавальної активності учнів. У ... Читати далі »

Переглядів: 260 | Додав: Dyrektor | Дата: 02.09.2019

2 вересня, у День знань, на першому уроці учні 6 класу з’ясовували: «Що означає бути лідером?». Під час виховного заходу було проведено декілька тренінгових вправ, а саме – «Асоціативний ланцюжок», де діти намагалися віднайти синоніми слову лідер; під час вправи «Бінго» учням треба було на паперовому чоловічку написати слово, яке їх характеризує і, за можливості, віднайти свою компашку, таким чином, діти наочно побачили з ким вони схожі по характеру, темпераменту. Задля розрядки пограли в руханку під запальну музику. На заключний етап учням було запропоноване тестування « ... Читати далі »

Переглядів: 262 | Додав: Dyrektor | Дата: 02.09.2019

2 вересня у 5 класі був проведений перший урок – ділова гра на тему: «Я українець: толерантний, справедливий, лідер». Діти із великим задоволенням брали участь у різних іграх . На уроці учні поглибити свої знання про нашу державу – Україну; розвинули почуття патріотизму, ціннісне ставлення до Батьківщини; розширили коло знань з історії України та рідного краю. Та найголовніше, з’ясували, яким рисами повинен бути наділений справжній українець – гід ... Читати далі »

Переглядів: 265 | Додав: Dyrektor | Дата: 02.09.2019

2 вересня учні 4 класу подорожували стежками рідної країни. Вони пригадали символи України, минуле і сьогодення. Грали в руханку, складали пазли та розгадували кросворд.

 

 

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 259 | Додав: Dyrektor | Дата: 02.09.2019

2 вересня у 2 класі пройшов перший урок на тему «Поговоримо про дружбу». Діти розгадували ребуси, читали прислів’я на тему дружби, грали у гру «Так чи ні». Звичайно, не обійшлося без жартівливих історій. Щоб показати, що таке справжня дружба, учні розповіли курйозні історії про відносини між їх ровесниками. Адже всі знають прописну істину: «Дружба – велика сила!».< ... Читати далі »

Переглядів: 260 | Додав: Dyrektor | Дата: 02.09.2019


Погода
Форма входу
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти України

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Управління освіти,молоді та спорту міста Лозова

Комунальний вищий навчальний заклад «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Харківська обласна державна адміністрація

Харківська обласна рада

Лозівська міська рада
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz