Четвер, 25.04.2024, 11:05
Сайт Комунального закладу "Катеринівський ліцей"
Лозівської міської ради Харківської області

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 102 103 »

25 серпня  стартувала благодійно-мистецька акція УОМС Лозівської міської ради і Центру професійного розвитку педагогічних працівників «Нескорене дитинство». Соціальна ініціатива передбачала збір та передачу дитячих іграшок, шкільного приладдя, спортивного інвентарю, матеріалів для творчості, канцтоварів  внутрішньо переміщеним дітям, які будуть навчатися в закладах загальної середньої та дошкільної освіти нашої громади.

До акції долучився і педагогічний колектив  нашого ліцею. Родина нашого закладу освіти  поповнилася 6 дітьми із внутрішньо переміщених сімей. Сьогодні вони отримали канцелярське приладдя для успішного навчання в 2022/2023 ... Читати далі »

Переглядів: 129 | Додав: Dyrektor | Дата: 26.08.2022

Найдорожчою коштовністю для кожного народу є державна незалежність. Про  незалежність України мріяло багато поколінь українців, за неї віддали свої життя тисячі героїв національно-визвольної боротьби.

І сьогодні нашу незалежність відстоюють Герої сьогодення – воїни Збройних Сил України. Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ. Колосиста і журавлина, калинова і зеленокоса, оспівана у піснях і поезіях з найкрасивішими дівчатами та з наймужнішими чоловіками. Це – наша Україна!

Звідси ми – із землі, де одвічно сіється добро, де родить хліб.  ... Читати далі »

Переглядів: 120 | Додав: Dyrektor | Дата: 23.08.2022

Дорогі випускники 2022 року! Школа – це той відрізок життя, який визначає нашу подальшу долю. Попереду у вас багато нових і цікавих доріг, вибрати і пройти які доведеться самостійно. Кожна з них приведе до успіху лише тоді, коли ви дійсно захочете цього і досягнете вищого ступеня майстерності в тій справі, яку любите.

Педагогічний колектив Катеринівського ліцею бажає, щоб перший крок – вибір майбутньої професії, був у кожного з вас вдалим! Нехай всі ваші цілі будуть досягнутими, плани – реалізованими, добрі надії – виправданими, а мрії – здійснювалися! В добру путь!

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 137 | Додав: Dyrektor | Дата: 01.07.2022

Рідна мова є важливим елементом культурної та національної свідомості людини. Вона не просто засіб спілкування, а історія народу, його світогляд. Вона є найсильнішим інструментом збереження і розвитку нашого матеріального й духовного спадку.

Міжнародний День рідної мови – подія, яку відзначають щороку 21 лютого, починаючи з 2000 року. Міжнародний день рідної мови був проголошений Генеральною конференцією ЮНЕСКО 17 листопада 1999 року. Запроваджено його було з метою сприяння мовній і культурній різноманітності й багатомовності.

... Читати далі »

Переглядів: 179 | Додав: Dyrektor | Дата: 21.02.2022

Для кожного народу дорога його мова. Для нас найріднішою є українська, про неї сьогодні і говорили… У початковій ланці нашого ліцею пройшли години цікавої мови. Діти продемонстрували свої вміння та знання у мовознавчих, загадкових вікторинах. Вони змагалися за звання найкращого знавця рідного слова. Дітлахи відгадували загадки, ребуси, кросворди, згадали українські народні казки, пісні, прислів’я. Вчилися правильно висловлювати свої думки, розвивали вміння працювати в групах та допомагали один одному. В кожному класі визначилися найактивніші знавці, котрі отримали дипломи та грамоти.

Тож вивчайте рідну мову

... Читати далі »
Переглядів: 193 | Додав: Dyrektor | Дата: 21.02.2022

20 лютого 2014 року… Ця дата назавжди стала  для нас пам’ятною, адже саме тоді відбулись найтрагічніші події Революції Гідності, які потрясли не тільки Україну, а й увесь світ. Саме тоді вся Україна і весь світ стали свідками нестримної, відчайдушної боротьби простих українців, відданих патріотів за утвердження української нації, за гідне майбутнє для наступних поколінь, за європейський вектор розвитку держави.

На честь вшанування Героїв Небесної Сотні 18 лютого в  КЗ «Катеринівський ліцей» відбулися виховні години на теми «День пам’яті Героїв Небесної Сотні», «Герої не вмирають». Також  учні ... Читати далі »

Переглядів: 184 | Додав: Dyrektor | Дата: 18.02.2022

18 лютого в 7-му класі був проведений урок медіаграмотності  на тему: «Як розпізнати фейк?».

На уроці діти дізналися, що таке медіаграмотність, як медіа функціонують у суспільстві і який вплив вони мають. Навчилися розрізняти факти і думки, визначати наскільки надійною є інформація. Учні висловили свої враження від уроку, що запам’яталося найбільше і запропонували  свої методи захисту від інформаційних загроз.

Сучасний учень має орієнтуватися в сучасному медіапростор ... Читати далі »

Переглядів: 177 | Додав: Dyrektor | Дата: 18.02.2022

Сьогодні, 17 лютого, в Міжнародний день прояву спонтанної доброти,  в 2 та 4 класі пройшли години спілкування. Діти ознайомилися з історією виникнення свята, своїми руками виготовили квітку доброти, дерево добрих вчинків та долоньку «Поділись добротою». Описали свої мрії «Якби я був/була добрим ангелом». Школярі працювали з великим захопленням, були щирими, дружніми, поважали один одного. Вони зрозуміли, що перш за все «Добро починається з самих себе та з добрих вчинків»!

 

              &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 217 | Додав: Dyrektor | Дата: 17.02.2022

16 лютого у КЗ «Катеринівський ліцей» була проведена лінійка присвячена Дню Єднання. У цей день українці піднімають Державний прапор і показують всьому світові силу народу та незламне прагнення до миру. Діти нашого закладу урочисто виконали Державний Гімн України, розповідали вірші присвячені святу, пограли в ігри та відгадували загадки.

 

 

 

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 185 | Додав: Dyrektor | Дата: 16.02.2022

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниця виведення військ з Афганістану. З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни. Але священною є пам’ять про героїзм воїнів, мужність при виконанні інтернаціонального обов’язку, готовність платити найдорожчу ціну - своє життя.

Варто нагадати, що після закінчення Другої світової війни українські військові брали участь у 24 локальних війнах і збройних конфліктах на території 16 іноземних держав. Війна в Афганістані тривала більше 9 років. Участь у ній взяли 160 тисяч 375 українських військовослужбовців, 3360 з яких загинули, 72 зникли безвісти, близько 4000 о ... Читати далі »

Переглядів: 167 | Додав: Dyrektor | Дата: 15.02.2022


Погода
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти України

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Управління освіти,молоді та спорту міста Лозова

Комунальний вищий навчальний заклад «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Харківська обласна державна адміністрація

Харківська обласна рада

Лозівська міська рада
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz