Вівторок, 16.04.2024, 13:31
Сайт Комунального закладу "Катеринівський ліцей"
Лозівської міської ради Харківської області

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 58 59 60 61 62 ... 102 103 »

14 вересня у 6 класі пройшов урок мужності «Вклоняємось усім героям!» . Метою уроку було формування в учнів почуття патріотизму, любові до свого народу, почуття вдячності ветеранам Другої світової війни, воїнам АТО за захист Вітчизни. У ... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: Dyrektor | Дата: 14.09.2017

14 вересня у 4 класi вiдбулась виставка робiт "Обличчя моєї мами". В ходi години спiлкування учнi слухали повчальнi оповiдання про сiм'ю та обговорювали ї ... Читати далі »

Переглядів: 409 | Додав: Dyrektor | Дата: 14.09.2017

8 вересня до Всеукраїнського Дня фізичної кульутри і спорту України було проведено День здоров'я. Традиційно розпочалася спартакіада у цей день підняттям державного прапору України та олімпійського прапору під державний гімн, право підняти прапори було надано кращим спортсменам школи. Учні показали свої фізичні здібності з легкої атлетики, активно приймаючи участь у змаганнях. На підсумковій лінійці кращі учні були відзначені грамотами: ... Читати далі »

Переглядів: 346 | Додав: Dyrektor | Дата: 08.09.2017

1 вересня у складі 12 учнів 1 клас вирушили в цікаву і незвичну подорож, в якій познайомилися з народними і державними символами України та скарбами нашого народу. Слухали пісні про Україну, переглядали відео ролик «Народні та державні символи України», розглядали кольори вишитого українського рушника та дізналися, що вони означають, розгадували загадки, грали в гру «Знайди державний символ та розфарбуй його».

... Читати далі »
Переглядів: 438 | Додав: Dyrektor | Дата: 01.09.2017

В 11 класі було проведено віртуальну екскурсію «Європеєць – в Україні. Українець в Європі», підчас якої учні подорожували країнами Європи, а також відвідали Сім Чудес України, проглядаючи відеоролик. Кожен із учнів із цікавістю та захопленням приміряв на себе роль екскурсовода, зробивши повідомлення про одне із «Чудес», під час стоянки нашого «автобуса-мандрівника». Завершилася подорож грою «Ми крокуєм до Європи», де учні колективно визначили правильний вектор до євроінтеграції.

Переглядів: 339 | Додав: Dyrektor | Дата: 01.09.2017

У 10 класі було проведено перший урок-подорож на тему «Україна – це Європа», де учні усвідомили місце України серед інших країн, особливо Європи, та зрозуміли важливість Європейського об'єднання, приналежність України до європейської сім’ї народів, шляхом включення учнів в полеміку, колективній творчій справі створення колажу на тему «Народ мій завжди буде», у вікторинах «Чи знаєте ви Україну та Європу ?», виконання вправи «Мої кроки до Європи» та роботою з географічною картою Європи та України.

Переглядів: 366 | Додав: Dyrektor | Дата: 01.09.2017

У 9 класі було проведено перший урок на тему «Україна – європейська держава», метою якого було поглибити та закріпити знання історії своєї Батьківщини, розкрити особливості діяльності європейських регіональних організацій та участі у них нашої держави. А також дев’ятикласники дізналися чому Україну називають європейською державою, що таке Європа, хто такі європейці та що таке «Євросоюз». Учні переконалися, що Україна – держава європейська.

 

... Читати далі »

Переглядів: 532 | Додав: Dyrektor | Дата: 01.09.2017

У 8 класі 1 вересня було проведено усний журнал «Поважаю європейські цінності – будую сучасну Україну!». Учні говорили про встановлення української державності, знайомилися з європейськими цінностями, згадали імена наших земляків, які загинули при виконанні обов’язків військової служби в зоні проведення АТО. Учні дізналися, що країни ЄС дали світу величезну кількість відомих діячів: музикантів, художників, поетів, скульпторів. Діти говорили про те, що дуже хочеться, щоб у нашій країні панував мир. Тому сьогодні важливо підтримати наших захисників. Кожен написав на жовто-блакитних сердечках щирі побажання для тих, хто воює заради нас.

Переглядів: 356 | Додав: Dyrektor | Дата: 01.09.2017

1 вересня у 7 класі пройшов перший урок на тему "Європеєць – в Україні, Українець – в Європі". Мета уроку: поглибити знання учнів про Європу; довести, що Україна є частинкою європейської цивілізації; виховувати повагу до сусідніх європейських держав, заохочувати школярів до вивчення історії, культури, традицій європейських держав та України; виробляти навички швидкого мислення, роботи з додатковими матеріалами.

... Читати далі »

Переглядів: 486 | Додав: Dyrektor | Дата: 01.09.2017

1 вересня учні 6 класу стали учасниками Першого уроку-квесту «Ми для Європи – Європа для нас, нові горизонти відкрити вже час!». Метою уроку було формування уявлення про Україну як про європейську країну, суверенну державу з давньою історією, багатою культурною спадщиною. Учні подорожували і виконували цікаві завдання на зупинках.

Переглядів: 444 | Додав: Dyrektor | Дата: 01.09.2017


Погода
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти України

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Управління освіти,молоді та спорту міста Лозова

Комунальний вищий навчальний заклад «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Харківська обласна державна адміністрація

Харківська обласна рада

Лозівська міська рада
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz