Субота, 20.04.2024, 15:01
Сайт Комунального закладу "Катеринівський ліцей"
Лозівської міської ради Харківської області

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 26 » «Чарівне свято – Новий рік!»
14:36
«Чарівне свято – Новий рік!»

Улюбленим та чарівним святом для всіх нас – є свято Нового року, з приходом якого усі ми віримо у здійснення мрій та перебуваємо в очікуванні дива. Найбільш чекають прихід Нового року діти, до яких на новорічних ранках завітають казкові герої і звісно ж Дід Мороз. Очікування учнів нашої школи справдилися. Молодші школярі подорожували з козаками у пошуках Нового року різними країнами та зустріли на своєму шляху казкових героїв, вони долали усі перешкоди гарним настроєм та дружбою, аби зустріти Діда Мороза із Снігуронькою і звісно ж віднайти Новий рік, бо без нього свято не відбудеться.

Учні 5-7 класів поринули в атмосферу «Новорічної катавасії», яку влаштувала Верка Сердючка, змагались у дотепності, оригінальності, яскравості своїх виступів.

Здивували своїми казками на новий лад страшокласники. Оригінальністю та новизною виступу порадували учні 8 класу, адже на сцені вони влаштували справжню «Битву Дідів Морозів». Не впізнати було учнів 9-10 класів, які немов маленькі діти грали ролі Червоної шапочки та волка, Баби-Яги, Кощія і т.д. По-доброму сперечалися на сцені одинадцятикласники, обираючи найголовнішу Снігуроньку, яка піде на свято вітати дітей з Дідом Морозом.

    

Творчість дітей не залишилась поза увагою, адже як годиться Дід Мороз із Снігуронькою привітав усіх зі святом. Солодкі подарунки потрапили до чарівної торбини Діда Мороза від голови Лозівської районної державної адміністрації Красноперова Сергія Георгійовича (подарунки для учнів 1-4 класів та дітей з малозабезпечених сімей), а завдяки спонсорській допомозі Катеринівського сільського голови Андрія Андрійовича Чабана подарунки отримали і учні 5-11 класів.

Висловлюємо щиру подяку за здійснення новорічного дива для учнів школи. Сподіваємось на подальшу співпрацю, взаєморозуміння та допомогу. Бажаємо у Новому 2015 році щастя і здоров’я, добробуту та благополуччя Вам і Вашим родинам!

Переглядів: 575 | Додав: Dyrektor | Рейтинг: 0.0/0

Погода
Форма входу
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти України

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Управління освіти,молоді та спорту міста Лозова

Комунальний вищий навчальний заклад «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Харківська обласна державна адміністрація

Харківська обласна рада

Лозівська міська рада
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz