Середа, 24.04.2024, 02:14
Сайт Комунального закладу "Катеринівський ліцей"
Лозівської міської ради Харківської області

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Січень » 22 » Мої думки з приводу проведення брифінгу
15:44
Мої думки з приводу проведення брифінгу

22 січня 2014 року вчителі української мови та літератури відвідали  теоретико-рольовий  брифінг  "Модернізація підходів до навчання школярів української мови та літератури в умовах інноваційного режиму, переосмислення у зв'язку з цим власної педагогічної діяльності."

В ході брифінгу  було надано дуже багато корисної інформації, повідомлено нові особливості проведення уроків та  застосування їх на практиці. З цікавою доповіддю виступила Колеснікова Ірина Іванівна супроводжуючи  виступ вдало дібраним матеріалом, щодо поєднання традиційних методів навчання з новітніми технологіями, яке в результаті  дасть позитивний результат в процесі навчання.

 

А вже змістовну  доповідь, і більш практичну, надала Середа Інна Вікторівна, учитель Смирнівського навчально-виховного комплексу. Вона  підготувала  надзвичайно цікаву презентацію на тему «Технологічний підхід  у навчанні – шлях до якісної освіти школярів», але ширше розкрила цю проблему у прес-релізі, де кожен учасник брифінгу отримав відповідь на своє запитання. Інна Вікторівна поділилася своїм педагогічним досвідом, запропонувала використовувати у своїй діяльності «картки саморозвитку», які дійсно творчо розвивають  та сприяють глибокому осмисленню художнього твору.

 

Загорулько Галина Олександрівна, вчитель української мови та літератури Краснопавлівського багатопрофільного ліцею, презентувала матеріал, щодо використання  нових інтернет-ресурсів та правильне їх використання у праці.

 

Решту часу  брифінгу присвятилося відповідям на бліц-питання, які мали  учителі РМО.

 

 Я вважаю, що такі брифінги дають можливість обмінюватися  необхідними знаннями; дозволяють знайомитися з сучасними методами навчання і вміло поєднувати їх у роботі,  використовувати у педагогічній діяльності. Саме ці уміння педагога дають змогу творчо підходити до організації навчально-пізнавальної діяльності та вдало їх втілювати. Я б хотіла, щоб такі форми проведення зборів РМО проводилися частіше. Адже це допомагає у педагогічній практиці, розвиває професійні уміння та сприяє успішному їх проведенню. Особисто дякую учителям, керівнику РМО Харибіній Н.М. та методисту РНМК Телятник А.І., які підготували та організували брифінг.

 

Дейнеко О.І., вчитель української мови та літератури

Переглядів: 474 | Додав: Dyrektor | Рейтинг: 0.0/0

Погода
Форма входу
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти України

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Управління освіти,молоді та спорту міста Лозова

Комунальний вищий навчальний заклад «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Харківська обласна державна адміністрація

Харківська обласна рада

Лозівська міська рада
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz