П`ятниця, 19.04.2024, 02:49
Сайт Комунального закладу "Катеринівський ліцей"
Лозівської міської ради Харківської області

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Вересень » 24 » Права дітей. Можливості та загрози
19:29
Права дітей. Можливості та загрози

Вже стали традицією онлайн-зустрічі здобувачів освіти нашого закладу з представниками офісу Уповноваженого Верховної ради України з прав людини в східних областях. Ось і 24 вересня відбувся захід на тему: «Права дітей. Можливості та загрози», почесними гостями якого стали начальник відділу регіонального представництва в східних областях - Регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Харківській області Кузьменко Сергій Леонідович та регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної ради України з прав людини в Харківській області Міненков Олександр Дмитрович.

Сергій Кузьменко розповів про права дитини та їх види, вказав які існують способи їх захисту, до кого слід звертатися у разі їх порушення. Детально зупинився на інформації щодо започаткування інституту Омбудсмана в Україні. Олександр Міненков розповів про права уповноваженого в питаннях захисту як дорослих, так і маленьких громадян. 

В свою чергу, юристка Первомайського місцевого центру з надання БВПД Анастасія Кушнір розповіла про загрози в мережі Інтернет та як від них вберегтися. Згадала про кібероманію, нав’язливий веб-серфінг, кібербулінг, кібергрумінг та детально розповіла про кожен з цих видів агресії, акцентувала увагу слухачів на тому, що діти також є суб’єктами права на отримання безоплатної правової допомоги і можуть звертатися до точок доступу до безоплатної правової допомоги.

Учасниками заходу були учні 8 класу Комунального закладу "Катеринівський ліцей" Лозівської міської ради Харківської області, Барвінківського ліцею № 3 Барвінківської міської територіальної громади Ізюмського району Харківської області, Комунального закладу "Первомайський ліцей № 3 "Успіх" Первомайської міської ради Харківської області", Комунального закладу "Первомайський ліцей № 5 Первомайської міської ради Харківської області.

                  

Переглядів: 165 | Додав: Dyrektor | Рейтинг: 0.0/0

Погода
Форма входу
Календар
«  Вересень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти України

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Управління освіти,молоді та спорту міста Лозова

Комунальний вищий навчальний заклад «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Харківська обласна державна адміністрація

Харківська обласна рада

Лозівська міська рада
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz