Субота, 20.04.2024, 02:07
Сайт Комунального закладу "Катеринівський ліцей"
Лозівської міської ради Харківської області

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 17 » Тиждень англійської мови
14:02
Тиждень англійської мови

З 14 по 17 квітня 2015 року в Катеринівській ЗОШ проходив тиждень англійської мови. Подібний захід проводиться не вперше і завжди користується незмінним успіхом у учнів, оскільки, будучи активною формою навчання, вносить різноманітність у звичну урочну діяльність, викликає живий інтерес, виховує культуру навчання, і є прекрасним засобом підвищення мотивації до вивчення іноземних мов. 

У процесі підготовки і проведення тижня іноземних мов у учнів формується позитивна мотивація до навчально-пізнавальної діяльності, яка в подальшому трансформується в уміння користуватися іноземною мовою як засобом спілкування і отримання нових знань.

Настрій свята, мовна атмосфера створювалась за допомогою музики, англійських гумористичних висловлювань та висловлювань, що були розвішені на стінах холу та коридорів школи, барвисто оформленими стенгазетами про країни, міста, свята та традиції країн мови, що вивчається, переглядом відеофільмів англійською мовою.

Тиждень  розпочався з урочистої загальношкільної лінійки, де було оголошено план проведення тижня, учнями початкової школи була виконана пісня «АВС», учні старшої школи декламували вірші, ставили сценки, виконували пісню.

 

 

    

Наступного дня відбулися заходи в початковій школі.У другому класі був проведений відкритий урок по темі «Ласкаво просимо в Британію». Головна мета уроку - формування соціокультурної компетенції учнів на основі презентації. На уроці учні знайомилися з традиціями, звичаями і символами країни. Учні проявляли інтерес в різних видах мовленнєвої діяльності, в тому числі і ігровий. 

У третіх та четвертих  класах був проведений урок-змагання по пройденим темам "Are you good at English?" Метою даного уроку було - відпрацювання раніше пройдених лексичних і граматичних одиниць у різних видах мовленнєвої діяльності. Кожен клас був поділений на команди, які успішно впоралися з усіма завданнями.

В четвер серед 5-8 класів відбулась лінгвістична гра “Enjoy the stations”. Вибір такого виду діяльності був обумовлений віковими особливостями учнів, так як в цьому віці гра викликає найбільш активний інтерес учнів, сприяє більш якісному запам'ятовуванню іншомовних структур. Ігрова діяльність дозволяє не тільки краще засвоювати досліджуваний матеріал, але й сприяє набуттю нових знань, розвиває логічні здібності до іноземних мов.

Для старших класів були організовані презентації про Британію, після чого виконали завдання вікторини.

Завершенням тижня була лінійка, де найбільш активні учасники були нагороджені грамотами та пам'ятними подарунками.

Переглядів: 473 | Додав: Dyrektor | Рейтинг: 0.0/0

Погода
Форма входу
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти України

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Управління освіти,молоді та спорту міста Лозова

Комунальний вищий навчальний заклад «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Харківська обласна державна адміністрація

Харківська обласна рада

Лозівська міська рада
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz