Четвер, 25.04.2024, 17:29
Сайт Комунального закладу "Катеринівський ліцей"
Лозівської міської ради Харківської області

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 6 » Заходи до Дня Збройних Сил України
14:34
Заходи до Дня Збройних Сил України

6 грудня – День Збройних Сил України. Усі жінки і дівчата нашої школи  намагалися не обійти увагою чоловіків та хлопців, вітали їх, дарували чарівні посмішки. Розпочався цей день у школі з урочистої лінійки, де вчитель історії з учнями розповіли про історію нашої неньки-України і як її захищали у давнину, а також чому саме 6 грудня ми відзначаємо День Збройних сил України.

 Виховуючи у підростаючого покоління пошану до тих, хто бореться за Батьківщину була влаштована зустріч з нашими земляками, бійцями, які повернулися із зони АТО (Семеренко Володимир Валентинович (92 ОМБр), Рандоя Едуард Лембітович (катеринівець, 92 ОМБр), Нечитайленко Володимир Валентинович (катеринівець, 17 ОТБр). На уроці мужності «Герої сьогодення» учні 9-11 класів мали змогу поспілкуватися з ними у невимушеній, дружній атмосфері. Діти задавали питання про цікаві випадки, які траплялися з бійцями під час воєнних операцій, якою військовою технікою вони володіли. Бійці залюбки відповідали, втамувавши інтерес молодого покоління, та наприкінці зустрічі побажали усім мирного неба над головою, а учні  подарували власноруч виготовлені листівки з вітаннями до Дня Збройних Сил України.

Для учнів 1-4 класів  були проведені спортивні змагання «Старти надій», під час яких розвивались  розумові і фізичні здібності, кмітливість і спритність дітей.

З метою сприяння патріотичному вихованню учнівської молоді, спонукання особистості до осмислення себе як частинки великого українського народу, пробудження національної самосвідомості, виховання патріотичних почуттів до рідної землі, дружби та взаємоповаги один до одного, взаєморозуміння були проведені спортивно-розважальні  змагання  між  юнаками 8-11 класів. Вони змагалися у кмітливості, спритності, вдало демонстрували свої інтелектуальні та фізичні здібності.

Святий обов'язок тих, хто живе, хто користується всіма благами і дарами рідної землі – захищати її. Виконуючи цей почесний обов'язок, ідуть  юнаки служити в армію, щоб берегти мир і спокій своєї Батьківщини, стояти на сторожі її інтересів. Бажаємо нашим майбутнім захисникам міцного здоров’я, завжди бути мужніми, сміливими та завжди стояти на варті миру!

Переглядів: 835 | Додав: Dyrektor | Рейтинг: 5.0/1

Погода
Форма входу
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти України

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Управління освіти,молоді та спорту міста Лозова

Комунальний вищий навчальний заклад «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Харківська обласна державна адміністрація

Харківська обласна рада

Лозівська міська рада
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz