Четвер, 25.04.2024, 05:47
Сайт Комунального закладу "Катеринівський ліцей"
Лозівської міської ради Харківської області

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 ... 102 103 »

                                                                                                                                                     Ну що б, здавалося, слова...

                                                          & ... Читати далі »

Переглядів: 56 | Додав: Dyrektor | Дата: 30.10.2023

27 жовтня все світове українство відзначає День української писемності та мови. Учні 7 класу дізналися про діяльність Преподобного Нестора Літописця (письменника-агіографа, першого історика Київської Русі, мислителя, вченого, ченця Києво-Печерського монастиря), з чиїм ім’ям пов’язують започаткування писемної української мови, вшанували його пам’ять.

Із семикласниками проведено гру-вікторину «Мовний батл». Говорили також про те, що за час свого існування українська мова пережила не менше пів тисячі циркулярів та указів, постанов і ухвал, розпоряджень та наказів про заборону. Але вона вистояла! І сьогодні, маючи безпрец ... Читати далі »

Переглядів: 41 | Додав: Dyrektor | Дата: 27.10.2023

10 жовтня увесь світ відзначає День ментального здоров’я. Цього року подія є особливо актуальною для України, адже мільйони дітей і молоді, як в країні, так і за її кордонами, зараз як ніколи потребують емоційної чи психологічної підтримки.  Бо ж усі ми без винятку з початком повномасштабної війни продовжуємо проживати травматичний досвід.

Утім, далеко не кожен знає, як підтримати себе та близьких, коли тривожні думки перестають бути варіантом норми. Що робити, коли почуття атрофуються і настає повна апатія, і які вони – ознаки перетину емоційних «червоних ліній», коли слід вже й негайно звертатися за порадою до спеціалістів? Часто навіть саме визнання власних психологічних проблем заперечується у свідомості через одну-єдину причину &nd ... Читати далі »

Переглядів: 55 | Додав: Dyrektor | Дата: 10.10.2023

У початкових класах ліцею відбулися класні години присвячені Всесвітньому дню тварин.

Дітки розгадували загадки, анаграми, кросворди. Дізналися про тварин героїв, цікаві факти про чотириногих друзів. Повторили правила поведінки з безпритульними тваринами, як правильно утримувати пухнастиків вдома. Активно грали в ігри «Так чи ні», «Знайди помилку».

Діти показали своїх улюбленців, із захопленням розповідали про них та прислали фото з ними.

... Читати далі »
Переглядів: 59 | Додав: Dyrektor | Дата: 09.10.2023

05 жовтня для учнів 7 класу було проведено «Урок доброти», присвячений гуманному й відповідальному ставленню до тварин. Говорили про те, що одним із суттєвих показників морального здоров’я нації завжди було ставлення людей до тварин. Ми відповідальні за тих, кого приручили. Сьогодні вони, як ніколи, потребують нашого захисту, турботи, уважного ставлення. Безжальна війна не порушила зв'язок людей і тварин, хоч звірства війни в Україні перетворили на катастрофу життя тисяч собак та котів. Ми повинні пам'ятати, що бути людяним - це дбати не лише одне про одного, а й про всіх живих істот. Ми, українці, повинні рятувати і захищати їхні життя.

Переглядів: 41 | Додав: Dyrektor | Дата: 06.10.2023

1 вересня –день радості.Це нагода зібратися знову всім разом.У 3 класі пройшов онлайн –урок на тему «Як ти,маленький друже? Вже готовий в путь?»Діти познайомилися з новими учнями,ділилися спогадами про літо,які книжки читали влітку.Поговорили про важливість ментального здоров’я.Розказали про свої найбільші мрії про майбутнє.Згадали про подвиги наших захисників та захисниць.Вшанували пам’ять наших воїнів.

Подорожуючи кораблем «Перемога»,відгадували цікаві кросворди,анаграми,криптограми.,пов’язані з минулим та сучасним українського народу.Поглибили свої знання про історичне минуле.

 < ... Читати далі »

Переглядів: 80 | Додав: Dyrektor | Дата: 01.09.2023

Шановні учасники освітнього процесу!
Освітній процес для учнів 1-11 класів, на період воєнного стану, проходить у дистанційному режимі синхронно та асинхронно (відповідно рішення педагогічної ради від 31.08.2023 (протокол №7).

 

Переглядів: 44 | Додав: Dyrektor | Дата: 31.08.2023

29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за Батьківщину.

Відзначення Дня пам’яті захисників України саме 29 серпня обрано не випадково, бо саме в цей день у 2014 році, під час російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових, та загинула найбільша кількість українських воїнів. ... Читати далі »

Переглядів: 69 | Додав: Dyrektor | Дата: 31.08.2023

Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України було проведено Міжнародний конкурс еколого-валеологічної спрямованості, тема конкурсу у 2023 році – «Душа села».

Конкурс проводився у співпраці з Міністерством екології та природних ресурсів України та Українським товариством охорони природи.

На підставі висновків журі конкурсу Вдовенко Валерія,здобувачка освіти 4 класу Комунального закладу «Катеринівський ліцей Лозівської міської ради Харківської ... Читати далі »

Переглядів: 92 | Додав: Dyrektor | Дата: 30.05.2023

Дорогі мої любі дітки, ви пройшли початковий етап шкільного життя й успішно подолали перші перешкоди, здійснили перші відкриття, добилися перших перемог. Ви закінчили четвертий клас, тепер починається доросле життя і перед вами стоять більш серйозні цілі. Нехай ваш подальший шлях буде веселим і бравим, благополучним і нескладним.

                                        

Переглядів: 87 | Додав: Dyrektor | Дата: 26.05.2023


Погода
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти України

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Управління освіти,молоді та спорту міста Лозова

Комунальний вищий навчальний заклад «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Харківська обласна державна адміністрація

Харківська обласна рада

Лозівська міська рада
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz