Четвер, 25.04.2024, 16:23
Сайт Комунального закладу "Катеринівський ліцей"
Лозівської міської ради Харківської області

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 10 » «Фестиваль ДЮП-ЗНАТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ!»
19:49
«Фестиваль ДЮП-ЗНАТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ!»

10 квітня 2014 року у районному будинку культури пройшов районний етап фестивалю дружин юних пожежних-рятівників. У ньому взяло участь 6 команд із шкіл Лозівського району. Першим був конкурс – «Візитка», представлення команди у цікавій та оригінальній формі. Учасники нашої новоствореної команди показали, що здатні на багато чого доброго та корисного і завжди готові прийти на допомогу! З цим завданням наша команда впоралася на відмінно, адже такого запалу та енергії на сцені не очікував ніхто.

«6 кадрів» - назва нашої дружини юних пожежних-рятівників. Чому саме так? Бо кожен учасник команди, неординарна та цікава особистість, яка має різні навики по надзвичайним ситуаціям. Дозвольте представити склад команди: капітан команди – Нечитайленко Єлизавета (учениця 9 класу) – інтелект команди, знається на НС; добре знають, як врятувати потопаючого на воді – Нестеренко Євгеній (учень 11 класу) та Сердюк Андрій (учень 10 класу); знає не тільки отруйні гриби та ягоди, але й надання першої допомоги при отруєнні – Сиротіна Юлія та (учениця 7 класу); Байдакова Анна (учениця 7 класу) та Вишенська Юлія (учениця 10 класу) – сестри милосердя, добре засвоїли правила надання першої допомоги.

Після конкурсу «Візитка», учасникам команд були запропоновані питання на тему «Людина в надзвичайній ситуації», де потрібно було вказати правила поводження у тій чи іншій надзвичайній ситуації, а також одним із завдань треба було позначити їстівні та неїстівні гриби та ягоди. Навіть цей конкурс не викликав хвилювання учасників нашої дружини, бо правила поводження у різних надзвичайних ситуаціях вони знають на зубок! І останнім конкурсом було «Домашнє завдання». Саме тут наша дружина вирішила поринути далеко у минуле створення пожежної та рятувальних дружин і здійснити подорож у часі, за допомогою чарівного шлему пожежного! Під час пересікання часових просторів учасники команди застерегли від різних надзвичайних ситуацій, що можуть трапитись і у повсякденному житті, якщо бути необережними.

Проведена робота і витрачені сила, енергія не залишилися непоміченими на фестивалі та дали гарний результат: команда «6 кадрів» Катеринівської школи посіла І місце і виборола право захищати честь району на зональному етапі дружин юних пожежних-рятівників! Бажаємо їм і надалі не втрачати тієї запальної вдачі, а також наснаги і бажання підкорювати нові вершини!

 






 

Переглядів: 864 | Додав: Dyrektor | Рейтинг: 0.0/0

Погода
Форма входу
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти України

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Управління освіти,молоді та спорту міста Лозова

Комунальний вищий навчальний заклад «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Харківська обласна державна адміністрація

Харківська обласна рада

Лозівська міська рада
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz