Середа, 24.04.2024, 10:30
Сайт Комунального закладу "Катеринівський ліцей"
Лозівської міської ради Харківської області

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Травень » 22 » Свято Останнього дзвоника – 2020
07:53
Свято Останнього дзвоника – 2020

Дорогі учні, шановні педагоги та батьки!

Щиро вітаю Вас зі святом з нагоди завершення навчального року! Останні два місяці стали для нас усіх періодом випробувань, випробувань на нашу спроможність швидко адаптуватися в нових умовах, знайти рішення, який засіб комунікації обрати в умовах карантину і прийти до порозуміння між учнями, вчителями та звісно ж батьками у нелегкий для всіх час.

Це свято проходить для кожного по-різному. Для тих, кому належить ще продовжити шкільне навчання, воно радісно сповіщає про початок веселих літніх канікул. Тож від усього серця бажаю учням молодших та середніх класів гарного й цікавого відпочинку, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

А для випускників це свято останнє у стінах нашого ліцею і нагадує про те, що дитинство закінчилося і вони стали дорослими людьми.

Дорогі випускники! Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте успішну долю, будете гідними творцями свого життя. Адже ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою в майбутньому стане Україна.

Висловлюю безмежну подяку педагогам за їхню щоденну натхненну, самовіддану, невтомну творчу роботу, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів, за знання, які Ви віддавали своїм вихованцям.

А всім батькам зичу, щоб діти обов’язково виправдали їхні батьківські надії та стали гідним продовженням свого роду.

Тож вітаю усіх з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові звершення і плани на майбутнє! Хай щастить!!!

Директор ліцею, Юрій Львович Шукалюков

 

Досягнення учнів ліцею

За підсумками II (міському) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів ліцей посіла 10 місце в рейтингу серед інших закладів освіти ОТГ.   Учні здобули 4 призових місця (І місце - 1, IIІ місце – 3) із 3-х навчальних предметів.

Кожного року учні ліцею беруть участь в Міжнародних та Всеукраїнських інтерактивних конкурсах з предметів «Колосок» (33 учня), «Геліантус» (10), «Лелека» (12), «Соняшник» (20) отримують гарні результати, Всеукраїнський відкритий інтерактивний конкурс "МАН-ЮНІОР Ерудит Еколог"(10 учнів).

Цяцька Дар'я учениця 7 класу  посіла ІІІ місце у ІІ (міському) етапі Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Участь у міському конкурсі ораторської майстерності (Чуйко Софія, учениця 10 класу; керівник: Архипова Л.І., вчитель української мови та літератури).

Протягом останніх років учні активно беруть участь у Всеукраїнській онлайн-олімпіаді «На Урок» з української мови та літератури, математики, біології та показують гарні результати. Цього року учні мають такі показники участі:

  • онлайн-олімпіаді «На урок» з біології (11 учасників, Гамора Дар’я, учениця 10 класу (диплом ІІ ступеня), керівник: Орлова І.М., вчитель біології та хімії);
  • онлайн-олімпіаді «На урок» з хімії (4 учасники, керівник: Орлова І.М., вчитель біології та хімії);
  • онлайн-олімпіаді «На урок» з української мови та літератури (29 учасників, дипломи III ступеня – Косенко Ангеліна, Вірьовченко Богдан (учні 5 класу), диплом I ступеня – Сивокобильська Єлизавета (учениця 6 класу), керівник: Дейнеко О.І., вчитель української мови та літератури).

Пріоритетним напрямком у навчально-виховному процесі є розвиток природничих, екологічних компететностей учнів, який охоплює участь в дослідницькій роботі, захисті екологічних проектів, олімпіад. Робота проводиться під керівництвом учителя біології, хімії Орлової І.М.

Результатом є:

1. Всеукраїнська учнівська олімпіада з біології II етап:

            Ронін Вадим (8 клас) – IIІ місце

2. Всеукраїнська учнівська олімпіада з екології:

            Смірнов Юрій (11 клас) на II етапі посів І місце та на III етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології посів III місце.

Протягом 2019/2020 навчального року учні ліцею взяли активну участь у таких конкурсах, виставках, змаганнях:

  • Обласна новорічно-різдвяна виставка букетів «Зимовий вернісаж» (Кладченко Оксана, учениця 8 класу, керівник: Кочергіна О.А., вчитель трудового навчання);
  • Міські змагання з футболу «Шкіряний м’яч» (ІІІ місце, керівник: Захарченко В.В., тренер ДЮСШ «Олімпія»);
  • Міські змагання з легкоатлетичного чотирьохборства (11 учасників, Ігнатенко Валерія, учениця 5 кл., І місце, Боєва Яна, учениця 7 кл., ІІ місце, Арзамасова Анна, учениця 8 кл., І місце, Ігнатенко Кирило, учень 10 кл., І місце; командне І місце, керівник: Цяцька І.О., вчитель фізичної культури);
  • Міські змагання з шашок ліцеїв Лозівської ОТГ (командне І місце, керівник: Цяцька І.О., вчитель фізичної культури);
  • Змагання з баскетболу (юнаки) серед збірних команд закладів загальної середньої освіти Лозівської міської ОТГ (командне І місце, Ігнатенко Кирило (кращий гравець), керівник: Цяцька І.О., вчитель фізичної культури);
  • Обласний етап ХІІІ Міжнародного екологічного конкурсу (Кладченко Оксана, учениця 8 класу, керівник: Кочергіна О.А., вчитель трудового навчання).

За підсумками 2019/2020 н.р. маємо 4 відмінника: Ронін Микита, учень  3 класу; Денисевич Вікторія, учениця 4 класу; Вірьовченко Богдан, учень 5 класу; Мілюков Сергій, учень 6 класу.

 

Привітання виконуючого обов’язки старости Катеринівського старостинського округу Чабана А.А.

Сердечно вітаю вас зі святом останнього дзвоника!

Нашим юним друзям-школярам бажаю продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Щиро бажаю випускникам знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю. Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів!

Бажаю учителям життєвих сил і натхнення на нові щедрі засіви та ужинки.

Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів.

 

 

Переглядів: 254 | Додав: Dyrektor | Рейтинг: 5.0/2

Погода
Форма входу
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти України

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Управління освіти,молоді та спорту міста Лозова

Комунальний вищий навчальний заклад «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Харківська обласна державна адміністрація

Харківська обласна рада

Лозівська міська рада
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz