Вівторок, 23.04.2024, 19:38
Сайт Комунального закладу "Катеринівський ліцей"
Лозівської міської ради Харківської області

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Вересень » 3 » Свято першого дзвоника "Країна дитячих мрій"
12:59
Свято першого дзвоника "Країна дитячих мрій"

3 вересня відбулося традиційне вересневе свято - День Знань! Хвилюючим воно стало для одинадцятикласників, адже це їх останній першовересень у школі та незабутнім для маленьких першокласників, які у цьому навчальному році йдуть до Нової української школи – безмежної Країни дитячих мрій.

Перші уроки в класах пройшли за такими темами: “Я люблю свою країну”, "Добре тим, хто вміє дружити”, “Хочемо, щоб усі жили в мирі”, “Розкажемо Європі про себе”, “Україна завжди в моєму серці”.       

Учні 5 класу працювали у творчій лабораторії «Прагнемо жити в мирі». Де під час конкурсу «Знайди регіон», діти не тільки проявили знання про природні особливості кожної частинки нашої країни, а і поглиблювали їх. Кожен учень визначив для себе символ миру, виготовивши паперових голубів та станцювали символічний флешмоб. Загалом атмосфера була весела та жвава.

Учні 6 класу подорожували Європою й дізналися про «Європейські родзинки, або чи знаєте ви, що.. » та про «Дива Європи», перевірили свої знання під час вікторини «Юний знавець Європи», пограли в «Діалекти» та «Збери мозаїку», відгадували «Відомих українців», повторили символи – «Чорна скринька», розповіли про «Сім чудес України».

 

 

У 8 класі пройшов перший урок під назвою "Поважаю європейські цінності - будую сучасну Україну!". Метою уроку було поглибити знання про європейські цінності та символи, сприяти формуванню нового європейського світогляду учнів, формувати моральні пріоритети, які визначають людину найвищою цінністю. Урок пройшов в атмосфері комфорту й піднесеного настрою.

У 9 класі було проведено урок на тему «Розкажемо Європі про себе». Учні здійснили подорож Україною, пригадали звичаї і традиції, символи нашої держави, згадали видатних людей та визначні місця, про які можна розповісти іноземним друзям, щоб заявити про себе на весь світ.

«Україна назавжди в моєму серці» саме під таким гаслом пройшов перший урок у формі дуель-шоу в 11 та 10 класі, на якому учні змагалися між собою у командах в складі дівчаток та хлопчиків. Конкурси були патріотичного характеру, які виховували почуття патріотизму й національної свідомості. У кінці змагання всі разом заспівали пісню «Моє ім'я – Батьківщина». А перемогу здобули всі, адже всі знають і люблять свою країну!

Переглядів: 426 | Додав: Dyrektor | Рейтинг: 5.0/1

Погода
Форма входу
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти України

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Управління освіти,молоді та спорту міста Лозова

Комунальний вищий навчальний заклад «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Харківська обласна державна адміністрація

Харківська обласна рада

Лозівська міська рада
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz