Середа, 08.05.2024, 17:35
Сайт Комунального закладу "Катеринівський ліцей"
Лозівської міської ради Харківської області

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Квітень » 21 » Зональний етап фестивалю ДЮП 2014
15:32
Зональний етап фестивалю ДЮП 2014

18 квітня 2014 року відбувся зональний етап фестивалю дружин юних пожежних у місті Лозова. У цьому етапі фестивалю взяли участь команди, які представляли міста та райони Харківської області. Наша дружина «6 кадрів» також не стояла осторонь, адже мала честь представляти  Лозівський район на фестивалі.

Змагання були складними, але цікавими. З самого початку на учасників команд чекали серйозні конкурси. Одразу три з них проходили одночасно: «Знавці грибів», «Надання першої медичної допомоги» та «Кінець Олександрова». Знавцем їстівних та неїстівних грибів у цьому конкурсі виступила Сиротіна Юлія (учениця 7 класу), яка показала хороший результат. А у цей час у конкурсі «Надання першої медичної допомоги» показували своє вміння накладати пов'язку та відповідати на теоретичне питання по першій допомозі Нечитайленко Єлизавета (учениця 9 класу) та Байдакова Анна (учениця 7 класу).

І один з найскладніших конкурсів – «Кінець Олександрова», або як ще його називають допомога потопаючому. Завдання конкурсу: на відстані 10 метрів, з імпровізованої лунки, учасник повинен витягнути потопаючого, рятуючи його за допомогою кінця Олександрова. Як виявилося цей конкурс став складним завданням для команд. Пройти це завдання, у ролі юного рятівника, визвався Нестеренко Євгеній (учень 11 класу), з першої спроби, за 5 секунд Євгенію вдалося «врятувати» у цій імпровізованій ситуації людину, отримані знання під час такої підготовки підуть на користь, адже як кажуть «все у житті згодиться».

І останні два конкурси були творчого характеру, «Візитка» та «Домашнє завдання». Команди презентували себе та демонстрували знання правил безпеки у надзвичайних ситуаціях. Наша віртуальна подорож у часі не залишили байдужими ані членів журі, ані учасників-суперників, які підтримували оплесками нашу команду впродовж усього виступу.

 

 За підсумками зонального етапу фестивалю призового місця ми не зайняли, але думаю, що перемогу наша дружина «6 кадрів» все ж таки отримала, адже, щоб врятувати людину одних призових місць замало, потрібні ще знання та практичні навички, а наші учні добре навчені у цій справі і це найголовніше!!! Отож, вітаємо юних пожежних-рятівників нашої школи!!! 



 

Переглядів: 531 | Додав: Dyrektor | Рейтинг: 0.0/0

Погода
Форма входу
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти України

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Управління освіти,молоді та спорту міста Лозова

Комунальний вищий навчальний заклад «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Харківська обласна державна адміністрація

Харківська обласна рада

Лозівська міська рада
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz