Середа, 24.04.2024, 21:17
Сайт Комунального закладу "Катеринівський ліцей"
Лозівської міської ради Харківської області

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Вересень » 02

     1 вересня дев’ятикласники   розмірковували  над темою «Мистецтво жити гідно», колективно  створили  «портрет» учнів класу. Діти малювали чоловічка, у  центрі вписували своє ім'я; біля серця — яких людей хочуть мати поруч; на правій руці — риси характеру, яких хочуть набути; на лівій руці — риси характеру, яких хочуть позбутися, і створили  із чоловічків загальний портрет класу.

     Філософський діалог змусив дев’ятикласників задуматися над сенсом життя. Підсумком заходу стали напутні слова вчителя: «Люд ... Читати далі »

Переглядів: 211 | Додав: Dyrektor | Дата: 02.09.2020

З метою виховання  в учнів звички  уважно ставитися до товаришів, чемного ставлення однокласників одне до одного, сприяння  створенню дружнього дитячого колективу,  для третьокласників проведено квест-гру.

Квест розпочався із розминки  «Це мій кращий друг і я!» Діти із задоволенням грали в ігри «Передай по колу посмішку», «Якщо ти добрий друг, то повинен»,  «Відгадай та розкажи про свого найкращого друга».

Наприкінці заходу третьокласники  тричі промовили важливі слова:

 « Давайте дружно жити і нашою дружб ... Читати далі »

Переглядів: 194 | Додав: Dyrektor | Дата: 02.09.2020

1 вересня   учні  2  класу долучилися до квест - гри  «Стежками дружби», під час якої сперечалися про вибір друзів, називали ознаки справжнього друга,  обґрунтували важливість дружніх стосунків з однолітками.

Діти разом з  Лунтиком  виконали вправу  «Якщо ти добрий друг, то повинен…», склали  пари друзів героїв казок, розмалювали  дерево і намалювали  стільки корінців, скільки друзів вони  мають.

Наприкінці святкового дня зробили фото з друзями-однокласниками!

                 ... Читати далі »

Переглядів: 187 | Додав: Dyrektor | Дата: 02.09.2020

1 вересня у 8 класі відбувся перший урок за темою «Я – громадянин України – європейської країни» у формі гри – подорожі . Основна мета уроку полягала у вихованні  в учнів почуття патріотизму, національної гідності, любові та поваги до історії Батьківщини та рідного краю, поглибленні  знань учнів про Україну, про видатних українців; вшануванні народних звичаїв та свят, формуванні переконання у нетлінності духовних скарбів народу; розвитку пізнавальної активності учнів. Діти мандрували по таких станціях: «Чи знаєте ви?»;  «Історія України»; «Видатні особистості України»; «Музика »; «Спорт»;  «Батьківщина для мене»; «Оберіг для воїна».

Перший урок був досить активним і захопл ... Читати далі »

Переглядів: 181 | Додав: Dyrektor | Дата: 02.09.2020

Учні 7 класу відзначили День знань розважально-ігровою програмою "Першовересневий переполох". Учні об'єднали зусилля при виконанні вправи "Дерево знань", були активними у грі "Кульки бажань", із задоволенням зробили собі подарунок у вигляді веселої закладинки для щоденника. А також колективно закріпили правила поведінки під час навчання в умовах адаптивного карантину.

Переглядів: 197 | Додав: Dyrektor | Дата: 02.09.2020

1 вересня з учнями 6 класу була проведена віртуальна гра - подорож «Відкрий для себе Україну». Під час подорожі діти розширили свої знання з історії України, брали активну участь у різноманітних іграх ,виявили свої креативні здібності у розв`язанні нестандартних ситуацій. Показали вміння працювати в команді, любов і повагу до своєї Батьківщини – України.

                 

Переглядів: 186 | Додав: Dyrektor | Дата: 02.09.2020

1 вересня ми традиційно відзначали свято -День знань.  З учнями 5 класу було проведено цікаву і  захоплюючу  гру – подорож « Україна починається з тебе». На уроці діти мали змогу познайомитись  з новими учнями , поспілкуватись між собою, дізнатись про нові предмети, які будуть  вивчати. В ігровій формі  діти  подорожували Україною, дійшли висновку про те, що потрібно приносити користь нашій державі.

Переглядів: 172 | Додав: Dyrektor | Дата: 02.09.2020

      У 4 класі КЗ "Катеринівський ліцей" пройшов перший урок "Без здоров'я неможливе щастя". Тема уроку була актуальною та цікавою для дітей. Заняття проходило у вигляді подорожі кораблем до різних островів. Діти з радістю ділилися своїми спогадами про канікули, створивши колаж. На острові "Здоров'я" переглянули відеопрезентацію "Нові правила поведінки у школі. Коронаперший урок".

У гарному настрої, збагачені новими корисними знаннями діти розпочали новий навчальний рік.

... Читати далі »

Переглядів: 171 | Додав: Dyrektor | Дата: 02.09.2020


Погода
Форма входу
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти України

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Управління освіти,молоді та спорту міста Лозова

Комунальний вищий навчальний заклад «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Харківська обласна державна адміністрація

Харківська обласна рада

Лозівська міська рада
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz