Середа, 08.05.2024, 20:19
Сайт Комунального закладу "Катеринівський ліцей"
Лозівської міської ради Харківської області

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 90 91 92 93 94 ... 102 103 »

17 червня 2015 року відбулося урочисте закриття табірної зміни "Олімпу". Ось і підійшла до кінця табірна зміна, перегорнутий останній листок календаря табірного життя, пора покидати гостинний табір «Олімп». За традицією розпочали святковий концерт перкличкою загонів та гімном школи. Було багато яскравих моментів у таборі, безліч цікавих програм, подорожей. І тому поетапно ми відзначали призерів всіх заходів, які відбулися у таборі. Першими відзначили помічників вихователів, наших волонтерів-вожатих. Щодня на лінійках виділяли артистичних і спортивних, працьовитих і розумних, веселих і дружних і тому наступними нагородженими були найактивніші учасники табірного життя. Окрім нагородження на всіх чекали приємні, веселі сюрпризи від загонів у вигляді  номерів  ... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: Dyrektor | Дата: 17.06.2015

8 червня 2015 року у Катеринівській сільській бібліотеці пройшов відеопарад корисних порад. Гостями бібліотеки цього дня були вихованці табору відпочинку «Олімп».  Ми говорили про те, що дотримання правил безпеки – це необхідний компонент веселих та цікавих канікул. Безпека починається з дому, з двору, з людей, з якими ми зустрічаємося. Вона потрібна нам у спеку і у зливу, на ... Читати далі »

Переглядів: 376 | Додав: Dyrektor | Дата: 08.06.2015

3 червня 2015 року відбулося урочисте відкриття зміни в таборі "Олімп" на базі школи. Вихованці табору традиційно виконали усі разом гімн школи, а далі показували свої таланти. І співали, танцювали, акробатичні етюди демонстрували і навіть фокуси показували. Найстарші загони презентували музичні ігри для наймолодших, а ще було безліч веселих конкурсів і розваг для усіх присутніх! На такому веселому старті діти поринули у яскраву атмосферу літа та канікул!

 

 

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: Dyrektor | Дата: 03.06.2015

29 травня 2015 року відбулося свято Останнього дзвоника. Було підведено підсумки навчального року, з якими успіхами дійшли до цього свята учні нашої школи ми дізналися з вуст директора школи. Одинадцятикласники та дев'ятикласники востаннє послухали переливчастий голосочок шкільного дзвінка. З сумом вони прощалися з такими рідними вчителями, шкільними друзями та кабінетами, де вирувало їх шкільне життя.

... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: Dyrektor | Дата: 29.05.2015

22 травня 2015 року у Катеринівській школі відбулася зустріч випускників 1965 року, тобто 50 років з дня закінчення школи! Випускникам була проведена екскурсія по школі, вони мали змогу подивитися на зміни, які відбулися за цей час у ній. Далі на них чекав цікавий урок у формі спогадів, де вони переглянули відеофільм, створений на основі поданих фотоматеріалів та відеоархіву того часу, а також були підготовлені веселі питання. Зустріч пройшла у теплій та приємній атмосфері.

Переглядів: 389 | Додав: Dyrektor | Дата: 22.05.2015

15 травня 2015 року в 1 класі Катеринівської школи відбулося свято Букваря…свято  першої книжки. Позаду 9 місяців навчання в школі, перших радостей і невдач, щасливого сміху і щирих сліз. Але це і 9 місяців перших перемог. 

Всі учні успішно оволоділи навичками читання та письма. Про що і звітували на святі. Разом з казковими героями діти гралися, співали, танцювали, вітаючи головного героя – Букварика! На святі діти повторили алфавіт, закріпили знання про звуки та букви, співали пісні і розповідали вірші.

... Читати далі »

Переглядів: 510 | Додав: Dyrektor | Дата: 15.05.2015

8-9 травня 2015 року учні школи взяли участь в урочистих мітингах, присвячених 70-й річниці Перемоги. 8 травня відбувся районний мітинг, в якому учні школи виступили з віршами. Продовженням урочистості був фестиваль воєнних пісень у сільському будинку культури, юні виконавці нашої школи також не залишилися осторонь і взяли у ньому участь. 9 травня відбувся сільський мітинг, на якому були присутні від найменших мешканців нашого села до найстарших його старожилів.

Учні школи привітали ветеранів вдома листівками, які виготовили самі до свята. Ветеран ... Читати далі »

Переглядів: 413 | Додав: Dyrektor | Дата: 09.05.2015

День сьогоднішній  нерозривно пов’язаний з учорашнім. І нинішня радість, і небо безхмарне, і наше життя, і це свято – то твій слід на землі, Перемого!

Сьогодні і завжди молоде серце повинно берегти пам’ять про всіх, хто відстояв державу у тій страшній війні. Берегти, шанувати прадідів, стояти на варті миру, щоб ніколи не повторилась та біда, яку пережив народ у війні. А тому у школі пройшли різноманітні заходи, присвячені цій події. Це і виховні години, круглі столи, усні журнали, демонстрація художніх та документальних фільмів. ... Читати далі »

Переглядів: 379 | Додав: Dyrektor | Дата: 07.05.2015

30 квітня 2015 року на базі Катеринівської школи відбулася зустріч з бійцями із зони АТО. Гості, які завітали до нашої школи – це начальник штабу самооборони Сергій Михайлович Мартиненко, Анатолій Борисович Приходько, міський депутат Ігор Коломак, волонтер Тамара Денисенко, бійці, які демобілізувалися Камінський Олексій – сержант 22 мотопіхотного батальйону, Олександр Несповитий, Антон Фомін, Руслан П’ятаков, а також були запрошені представники засобів масової інформації, телекомпанії «Сігма».

Зустріч тривала у невимушеній атмосфері, в актовій з ... Читати далі »

Переглядів: 473 | Додав: Dyrektor | Дата: 30.04.2015

24 квітня 2015 року була проведена загальношкільна лінійка за темою "Полин Чорнобиля". Учні школи розповіли про цю трагічну історичну подію, читали вірші, закінчивши лініку хвилиною мовчання. Вже традиційними стали заходи, які проводять класні керівники, присвячені цій події це і виховні години у формі круглих столів, усні жкрнали, диспути, години спілкування.   А 27 квітня 2015 року у початковій школі була проведена екологічна година «Чорнобиль не має минулого» за участю завідуючої сільською бібліотекою Зозулею Оксаною Станіславівною. Оксана Станіславівна розповіла про той жахливий рік, коли трапилась аварія на Чорнобильській АЕС, провела з дітьми вікторину. А також учні мали змогу ознайомитись з нови ... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: Dyrektor | Дата: 28.04.2015


Погода
Форма входу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти України

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Управління освіти,молоді та спорту міста Лозова

Комунальний вищий навчальний заклад «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Харківська обласна державна адміністрація

Харківська обласна рада

Лозівська міська рада
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz