Четвер, 28.03.2024, 18:54
Сайт Комунального закладу "Катеринівський ліцей"
Лозівської міської ради Харківської області

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 97 98 99 100 101 102 103 »

Ця табірна зміна в «Олімпі» видалася напрочуд веселою та багатою на неймовірні, веселі подорожі рідним краєм: екскурсія до краєзнавчого музею м. Лозова, жіночого монастиря у с. Світловщина, Свято-Катеринівського храму, прогулянки на ігровому майданчику у місті, атракціон «Батут», екскурсія в природу до Катеринівського ставку, цікава, захоплююча розважальна програма «Ми весела дітвора, кажемо канікулам: «Ура!» від працівників Лозівського районного БДЮТ, здійснили чудові подорожі різними незвіданими дитячими країнами разом з завідуючою Катеринівською сільською бібліотекою, Оксаною Станіславівною Зозулею. Можна з впевненістю сказати, що вихованці табору отримали максимум задоволення і що не менш важливо гарний настрі ... Читати далі »

Переглядів: 513 | Додав: Dyrektor | Дата: 18.06.2014

Урочисте відкриття табірної зміни «Олімпу» … Це нові таланти на сцені, яскраві номери і звісно чудовий настрій у передчутті теплих та цікавих літніх днів у таборі.  Новий день – нове свято. 

  

Переглядів: 432 | Додав: Dyrektor | Дата: 03.06.2014

31 травня 2014 року випускний вечір у школі: дівчата у сукнях – схвильовані і такі тендітні та хлопці при костюмах, наче справжні джентльмени.

Цей вечір був не лише прощанням зі школою, але й згадкою про щасливі, безтурботні дні проведені у ній, згадалися і перші сльози, і перші перемоги, і таке незвичне хвилювання у грудях від першого шкільного кохання. Гості, вчителі і звісно ж батьки вітали дітей із закінченням школи та бажали щасливого майбуття, та перш за все залишатися людьми у цьому світі.   

Переглядів: 395 | Додав: Dyrektor | Дата: 01.06.2014

Добігає кінця навчальний рік. Скільки подій трапилося у школі за цей період. Хтось вже зараз вважає себе дорослим, закінчуючи, лише перший клас, а хтось, можливо, і не хотів би, але життя каже, що треба закінчувати одинадцятий, а значить і своє перебування у школі, яка стала неначе другою домівкою.

Отож, безтурботне життя наших випускників закінчується у школі, попереду на них чекає випробування у формі зовнішнього незалежного оцінювання та вступні екзамени, останній вечір у школі і – ось він крок у доросле життя.

< ... Читати далі »
Переглядів: 369 | Додав: Dyrektor | Дата: 30.05.2014

Як і завжди напередодні свята Перемоги традиційно пройшли виховні заходи у школі, це і виставка букетів і конкурс дитячого малюнку.

9 травня 2014 року учні та педагоги школи взяли участь у сільському мітингу, де прозвучала пісня «Зажгите свечи» як заклик про те, щоб війна не повторилася. Вірші про мир, про світле свято Перемоги розповіли маленькі дошкільнята, вихованці Катеринівського ДНЗ. Почесна варта вишикувалась у ... Читати далі »

Переглядів: 494 | Додав: Dyrektor | Дата: 11.05.2014

Напередодні світлого свята Перемоги, 8 травня 2014 року,  у районному будинку культури відбувся фестиваль інсценованої воєнної пісні «Перемога, свята Перемога» сільських будинків культури, у якому взяли участь і учні нашої школи: Роговий Владислав, Крижановська Яна, Саранчова Анастасія (учні 8 класу),  Коломієць Сергій (учень 9 класу), Шульга Дмитро, Коломієць Анастасія (учні 3 класу), Цяцька Дар’я, Саковець Юлія (учні 1 класу), Нестеренко Євгеній (учень 11 класу). Пісню «Рисуют мальчики войну» у виконанні Сиротіної Юлії (учениці 7 класу), яку так вдало інсценували вони сподобалася журі і була відзначена.

... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: Dyrektor | Дата: 11.05.2014

Щороку напередодні  Дня Перемоги працівники школи та сільської бібліотеки проводять екскурси у минуле. Цього року, 8 травня, захід проходив  у формі «словничка»: бібліотекар, Оксана Станіславівна, називала слова, які  часто зустрічаються у книгах та фільмах про війну («трикутник», «підпільник», «партизан», «запальничка» тощо),  діти намагалися пояснити їх значення, а потім  їхні версії підтверджувалися або спростовувалися за допомогою представлених на виставці літератури  віршів та оповідань. Під час заходу  ми використали вірш Марії Пригари «Лист мамі», оповідання Ю.Збанацького «Гвардії Савочка», В.Кави «Марійка&ra ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: Dyrektor | Дата: 11.05.2014

7 травня 2014 року на стадіоні «Локомотив» в м. Лозова за програмою спартакіади «Спорт протягом життя» відбулися районні змагання з легкоатлетичного 4-хборства серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів. За підсумками змагань команда Катеринівської ЗОШ посіла 2 місце. Вітаємо учасників команди!


 

Переглядів: 471 | Додав: Dyrektor | Дата: 07.05.2014

30 квітня 2014 року у актовій залі Катеринівської школи відбувся районний фестиваль військово-патріотичної пісні «Пісні, обпалені війною». Учні та вчителі шкіл Лозівського району виконували та інсценували воєнні пісні минувшини та сучасності, та кожна з них була зворушливою і не залишила байдужою жодного з присутніх.

Свій талант у виконанні воєнних пісень презентували і учні нашої школи: пісня «Рисуют мальчики войну» у вик ... Читати далі »

Переглядів: 554 | Додав: Dyrektor | Дата: 01.05.2014

Напередодні Дня матері і Дня родини до школи завітали завідуюча Катеринівської сільської бібліотеки Оксана Станіславівна Зозуля  та бібліотекар Михайлівської сільської бібліотеки Валентина Костянтинівна Семитоцька.

24 квітня 2014 року для учнів 3 класу вони провели конкурсну програму «Я – частинка своєї родини».

... Читати далі »
Переглядів: 507 | Додав: Dyrektor | Дата: 01.05.2014


Погода
Форма входу
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти України

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Управління освіти,молоді та спорту міста Лозова

Комунальний вищий навчальний заклад «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Харківська обласна державна адміністрація

Харківська обласна рада

Лозівська міська рада
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz