П`ятниця, 26.04.2024, 12:16
Сайт Комунального закладу "Катеринівський ліцей"
Лозівської міської ради Харківської області

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 56 57 58 59 60 ... 102 103 »

23 жовтня школярі перегорнули сторінки усного журналу «УПА: міфи і реальність». Цей захід було проведено з метою заглибитися і осягнути сторінки нашої багатостраждальної історії, зробити висновки на основі фактологічного матеріалу, об’єктивно оцінивши події минулого. Українці повинні гордитися своїми героями, передавати інформацію наступним поколінням. Школярі переглянули фільм «ОУН-УПА – війна на два фронти», слухали і співали повстанські пісні, зрозуміли, що УПА – це символ незламної волі українського народу до власного життя, до свободи, до самостійності за всяку ціну.

Переглядів: 362 | Додав: Dyrektor | Дата: 23.10.2017

13 жовтня з метою розширення знань учнів про запорізьких козаків, їх традиції, побут, звичаї, виховання у юнаків та дівчат глибоких і твердих національно-патріотичних переконань, підготовки молоді до творчої праці, до військової служби та захисту своєї Батьківщини України, з нагоди Дня українського козацтва та Дня захисника України у школі пройшов квест «Козацькому роду нема переводу». Учні були розподілені на різновікові команди і подорожували за визначеними маршрутами. Команди відвідали такі зупинки «Ой, Січ-мати», «Вправні козаки», «Мудрий отаман»< ... Читати далі »

Переглядів: 777 | Додав: Dyrektor | Дата: 13.10.2017

13 жовтня на базі нашої школи відбувся спортивно-масовий захід для учнів загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району «Від козацтва і донині лине слава України», присвячений Дню козацтва та Дню захисника України. Метою заходу було виховання дітей та молоді у дусі відданості Батьківщині та українському народу через відродження національних і загальнолюдських духовних та моральних цінностей, набуття учнями знань, умінь і навичок, необхідних захиснику Вітчизн ... Читати далі »

Переглядів: 346 | Додав: Dyrektor | Дата: 13.10.2017

13 жовтня, напередодні свята Дня українського козацтва, у 9 та 10 класі було проведено ток-шоу на тему «Нащадки козацької слави». Учні дізналися багато цікавого про козаків, їхнє життя та подвиги, розповіли, якими повинні бути захисники України, вшанували пам’ять про загиблих воїнів. Вітаємо усіх ... Читати далі »

Переглядів: 387 | Додав: Dyrektor | Дата: 13.10.2017

13 жовтня у 1 класі пройшла естафета між хлопчиками. Дівчата підготували конкурси: "Ліворуч..", "Шеф-кухар", "Подолай перешкоду", "Медична допомога" , "Відтвори малюнок". Хлопці показали себе гідними козаками, які вмить долають перешкоди. Під час естафети палала приємна атмосфера свята. І на завершення дівчатка привітали подарунками.

... Читати далі »

Переглядів: 325 | Додав: Dyrektor | Дата: 13.10.2017

13 жовтня, напередодні Дня захисника України, з метою героїзації осіб, які віддали життя за незалежність України, вшанування їх пам’яті, патріотичного виховання та консолідації Українського народу на катеринівському сільському кладовищі було вшановано пам'ять нашого земляка, учасника АТО на сході України, Верховодова Дмитра Івановича. Присутні мешканці села, учні та вчителі школи покладали квіти до пам’ятника.

Переглядів: 328 | Додав: Dyrektor | Дата: 13.10.2017

12 жовтня з метою розширення знань учнів про свято – День захисників Вітчизни, виховання патріотизму у 6 класі була проведена конкурсно-розважальна програма «Майбутніх захисників вітаємо». У ході змагань хлопці класу перевіряли себе у кмітливості, спритності, винахідливості. Випробування, підготовлені дівчатами, сприяли розвитку логічного мислення, вихованню інтересу до ігрової діяльності і почуття колективізму.

 

... Читати далі »

Переглядів: 406 | Додав: Dyrektor | Дата: 12.10.2017

У 1 класі пройшов 5 тиждень під назвою: "Осінній вернісаж". На протязі 5 днів учні спостерігали за сезонними змінами в живій та неживій природі, переглядали відеоролики, ходили на екскурсію. На кожній ранковій зустрічі отримували завдання, над якими активно працювали. Дізналися багато цікавого про рослинний, тваринний світ. В кінці тижня, як результатом своєї роботи, було створено лейбук "Осінній вернісаж".

Переглядів: 365 | Додав: Dyrektor | Дата: 09.10.2017

5 жовтня учні 4 класу зібрались за круглим столом на "Калейдоскоп професій". Активно обговорювали різні професії, ставили цілі на майбутнє. У ході години спілкування учні класифікували основні професії за блоками, відгадували цікаві загадки про професії, розгадували кросворд, розповідали про професії своїх батьків, ділились враженнями про позитивні моменти і труднощі кожної з основних професій. На закінчення, учні визначились ким мріють стати у майбутньому. Більшість учнів бачать себе у про ... Читати далі »

Переглядів: 421 | Додав: Dyrektor | Дата: 05.10.2017


Погода
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти України

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Управління освіти,молоді та спорту міста Лозова

Комунальний вищий навчальний заклад «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Харківська обласна державна адміністрація

Харківська обласна рада

Лозівська міська рада
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz