Субота, 18.05.2024, 18:29
Сайт Комунального закладу "Катеринівський ліцей"
Лозівської міської ради Харківської області

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 102 103 »

Осінніми букетами, яскравими кульками та гарним настроєм  привітали учні працівників нашого ліцею з Днем працівників освіти!!!       

За всю невтомну працю вашу
Уклін Вам до землі низький!
Прийміть подяку щиру нашу
За труд учительський важкий!
Хай добре Вам весь час живеться
Без горя, смутку та біди,
А галаслива хай малеча
Приносить радість вам завжди!!!      

 

    

 

 

 

Переглядів: 156 | Додав: Dyrektor | Дата: 01.10.2021

Шановні працівники та ветерани освітньої галузі Лозівщини!

Щиро вітаю вас з професійним святом! Висловлюю вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.

Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю.

Цими чудовими якостями ви щедро ділитесь з ... Читати далі »

Переглядів: 146 | Додав: Dyrektor | Дата: 01.10.2021

Переглядів: 143 | Додав: Dyrektor | Дата: 01.10.2021

З 27 вересня по 1 жовтня учні нашого ліцею взяли участь у Всеукраїнському тижні з протидії булінгу «Стоп булінг!» Протягом тижня відбулися просвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про булінг в учнівському середовищі та запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування).  Здобувачів освіти проінформували про види булінгу, міри покарання, навчили  відрізняти булінг від звичайного конфлікту.
Зі здобувачами освіти  початкових класів проведено години  спілкування  «Моя суперсила – безпека в Інтернеті», «Вчимося жити добрими людьми», а з учнями старших класів – інформаційні  години  «Кібербулінг та засоби його подолання», «Мій світ без насильства».

... Читати далі »

Переглядів: 155 | Додав: Dyrektor | Дата: 01.10.2021

Учні 8 класу приєдналися до руху «#булитинекруто» і з’ясували, що називають булінгом, як його розпізнати і що робити в ситуації булінгу. Ситуаційно-рольові вправи, які ми розглянули у груповій взаємодії, допомогли зрозуміти дітям, що не треба соромитися зізнатися іншим, що ви страждаєте, про це можна і треба сказати дорослим, яким довіряєш.

Як застереження та протидію булінгу у нашому ліцеї, команди розробили пам’ятку-стінівку, адже всі мають знати, що «#булитинекруто», зовсім не круто! Було б набагато ліпше, якби люди замість булінгу чинили щось добре один до одного. Восьмикласники закликаю ... Читати далі »

Переглядів: 162 | Додав: Dyrektor | Дата: 01.10.2021

Національний банк України та благодійний фонд «Таблеточки» запросили учнів загальноосвітніх закладів, фізичних осіб  з 1 по 30 вересня 2021 року долучитись до акції «Монетки дітям». Мета акції — зібрати монети номіналом у 25 копійок на користь дітей, що лікуються від раку. Ці монети вже вийшли з обігу — ними неможливо розрахуватись, лише обміняти в банку. Йти в банк, щоб здати жменю монет — незручно, тому у багатьох вони й досі лежать у скарбничках без діла. Але кожна така забута копійка —  це крок до одужання для онкохворих дітей. Маленької допомоги не буває — навіть найменший благодійний внесок разом з сотнями інших перетворюється на потужну допомогу для дітей.

... Читати далі »

Переглядів: 156 | Додав: Dyrektor | Дата: 29.09.2021

80 років тому в Києві сталася одна з найбільш  трагічних подій в історії міста і в історії України періоду Другої світової війни. 29-30 вересня 1941 року німецькі нацисти в урочищі Бабин Яр знищили єврейське населення міста. Відтак Бабин Яр став символом Голокосту і нацистських злочинів загалом. Адже масові страти там тривали і надалі. І нищили не лише євреїв, а й ромів, радянських військовополонених, українських націоналістів.

Бабин Яр – це всесвітньо відоме місце трагедії, що стала символом Голокосту, найбільший інтернаціональний цвинтар в Україні. Тут в роки фашистської окупації України було розстріляно понад 100 тисяч мирних радянських громадян, військовополонених ... Читати далі »

Переглядів: 154 | Додав: Dyrektor | Дата: 29.09.2021

Вже стали традицією онлайн-зустрічі здобувачів освіти нашого закладу з представниками офісу Уповноваженого Верховної ради України з прав людини в східних областях. Ось і 24 вересня відбувся захід на тему: «Права дітей. Можливості та загрози», почесними гостями якого стали начальник відділу регіонального представництва в східних областях - Регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Харківській області Кузьменко Сергій Леонідович та регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної ради України з прав людини в Харківській області Міненков Олександр Дмитрович.

Сергій Кузьменко ро ... Читати далі »

Переглядів: 169 | Додав: Dyrektor | Дата: 24.09.2021

Чому люди святкують День Миру?  Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність. Там, де уклад суспільства міцний, безцінний дар миру може ніхто особливо й не помічати. Та чи всі діти на Землі живуть добре і щасливо? Для багатьох людей у сучасному світі спокійне життя — це лише казкова мрія, багато дітей страждають, вони не мають сім'ї, але мають багато горя. Для них, насамперед, і існує День Миру. В 1982 році, в своїй резолюції Генеральна Асамблея ООН проголосила Міжнародний день миру (International Day of Peace) як день глобального припинення вогню і відмови від насильства. С тих пір свято, яке відзначається 21 вересня, залучило мільйони людей, охопивши багато країн та регіонів. Цей день закликає людей не тільки замислитися про мир, а й зробити щось заради нього.

... Читати далі »

Переглядів: 174 | Додав: Dyrektor | Дата: 23.09.2021

Саме восени під ногами  та на відстані витягнутої руки можна знайти силу-силенну матеріалу для створення цікавих композицій.

У початковій школі 23 вересня  пройшла виставка  композицій «Осінні фантазії».

Поробки  дітей довели, якщо мати фантазію та вправні руки можна звичайні овочі та фрукти  перетворити на справжні шедеври.

 

... Читати далі »

Переглядів: 171 | Додав: Dyrektor | Дата: 23.09.2021


Погода
Форма входу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

Державна служба якості освіти України

Департамент науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації

Управління освіти,молоді та спорту міста Лозова

Комунальний вищий навчальний заклад «ХАРКІВСЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ»

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти

Харківська обласна державна адміністрація

Харківська обласна рада

Лозівська міська рада
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz